Sponsoring en Samenwerking

Ieder jaar werken wij samen en/of worden wij gesponsord door verschillende advocatenkantoren en instanties in Nederland. Op deze pagina kun je zien welke samenwerkingsverbanden wij hebben en welke instanties ons sponsoren.

Tripels Advocaten

Sinds 2021/22 worden wij gesponsord door Tripels Advocaten. Tripels Advocaten is een advocatenkantoor dat is gevestigd aan de Brusselsestraat te Maastricht. Tripels Advocaten is gespecialiseerd in uiteenlopende rechtsgebieden en verzorgt ook stages voor studenten. 

  • Tripels Advocaten gelooft in de toegankelijkheid en laagdrempeligheid die de Vrouwenrechtswinkel biedt voor vrouwen die juridisch advies nodig hebben. Er wordt een veilige omgeving geboden om (juridische) vragen te stellen, hetgeen enorm belangrijk is. Tripels Advocaten draagt daar graag een steentje aan bij en is trots op haar samenwerking met de Vrouwenrechtswinkel.”

Logo Tripels (donkere achtergrond)
AllenOvery

Allen & Overy

Sinds 2021/22 worden wij ook gesponsord door Allen & Overy. Allen & Overy is een internationaal advocatenkantoor dat is gevestigd in Amsterdam, maar ook veel meer kantoren heeft in Europa. Het is ook mogelijk om als student stage te lopen bij Allen & Overy.

image
Swol