Sponsoring en Samenwerking

Ieder jaar werken wij samen en/of worden wij gesponsord door verschillende advocatenkantoren en instanties in Nederland. Op deze pagina kun je zien welke samenwerkingsverbanden wij hebben en welke instanties ons sponsoren. Klik op de naam van de sponsor om direct doorgestuurd te worden naar hun website.

Penn Advocaten

Sinds 2023 worden wij gesponsord door Penn Advocaten. Penn Advocaten staat ondernemingen en particulieren bij in allerlei soorten strafzaken. In het bijzonder hebben zij expertise ontwikkeld op het gebied van financieel – en fiscaal strafrecht. Het kantoor van Penn Advocaten is in Maastricht gevestigd aan de Witmakersstraat. Ook hebben zij een vestiging in Den Haag aan de Koninginnegracht. 

PENN-logo
LOGO_ICTRECHT_649x

ICTRecht

Sinds 2023 worden wij gesponsord door ICTRecht. Met een team van meer dan 180 specialisten voorziet ICTRecht vanuit vijf locaties - Amsterdam, Groningen, Maastricht, Eindhoven en Enschede - hun klanten van deskundig en praktisch advies op het snijvlak van recht, security en tech. De specialisten van ICTRecht snappen techniek en de bijbehorende juridische aspecten. 

Loyens & Loeff

Sinds 2023 worden wij gesponsord door Loyens & Loeff. Bij Loyens & Loeff kan men rekenen op persoonlijk advies van een van hun 1.000 adviseurs gevestigd in een van de kantoren in de Benelux en Zwitserland of in belangrijke financiële centra over de hele wereld. Dankzij de full-service praktijk, specifieke sectorervaring en grondige kennis van de markt begrijpen hun adviseurs precies wat men nodig heeft. 

Loyens-Loeff
Unknown

Sijben & Partners Advocaten

Sinds 2023 worden wij gesponsord door Sijben & Partners Advocaten. Sijben & Partners Advocaten is gespecialiseerd in het Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht en Vastgoedrecht. Kwaliteit en snelheid gaan hand in hand. Laagdrempelig en cliëntgericht werken de advocaten van Sijben & Partners Advocaten toe naar de beste, pragmatische oplossing voor de cliënt. Het kantoor van Sijben & Partners Advocaten is gevestigd aan de Laan van Hövell tot Westerflier te Heerlen en zij biedt de mogelijkheid aan studenten om stage te lopen.

Tripels Advocaten

Sinds 2021/22 worden wij gesponsord door Tripels Advocaten. Tripels Advocaten is een advocatenkantoor dat is gevestigd aan de Brusselsestraat te Maastricht. Tripels Advocaten is gespecialiseerd in uiteenlopende rechtsgebieden en verzorgt ook stages voor studenten. 

  • Tripels Advocaten gelooft in de toegankelijkheid en laagdrempeligheid die de Vrouwenrechtswinkel biedt voor vrouwen die juridisch advies nodig hebben. Er wordt een veilige omgeving geboden om (juridische) vragen te stellen, hetgeen enorm belangrijk is. Tripels Advocaten draagt daar graag een steentje aan bij en is trots op haar samenwerking met de Vrouwenrechtswinkel.”

Logo Tripels (donkere achtergrond)
logo_Paulussen_Adv

Paulussen Advocaten

Sinds 2021/22 worden wij gesponsord door Paulussen Advocaten. Paulussen Advocaten is gevestigd op de Sint Pieterskade te Maastricht en heeft ook een kantoor in Heerlen. Zij kennen vele specialisaties en bieden ook stages aan -aan rechtenstudenten.

Dronkers & Dronkers Advocaten

Sinds 2022/23 worden wij gesponsord door Dronkers & Dronkers Advocaten. Dronkers & Dronkers Advocaten is een vooruitstrevend kantoor met vestigingen in Roermond en Maastricht. De kernwaarden die centraal staan zijn: dienstverlening, efficiënt en resultaatgericht. Transparantie is altijd het uitgangspunt.
IMG-20230608-WA0005
IMG-20230608-WA0003

Kerckhoffs Advocaten

Sinds 2022/23 maakt Kerckhoffs Advocaten deel uit van onze sponsoren. Kerckhoffs is een gerenommeerd kantoor met vestigingen in Maastricht en Heerlen. Binnen Kerckhoffs staat de menselijke maat centraal. De advocaten verdiepen zich in uw onderneming en vinden de juiste oplossing op uw juridische vraag. Persoonlijke aandacht is dus erg belangrijk.

Gemeente Maastricht

We zijn verheugd en dankbaar dat de gemeente Maastricht ons steunt in onze werkzaamheden bij Stichting Vrouwenrechtswinkel Maastricht. De samenwerking met de gemeente Maastricht heeft ons in staat gesteld om waardevolle thema-avonden te organiseren. We zijn enorm blij met de betrokkenheid en ondersteuning van de gemeente, die laat zien dat ze het belang van gelijkheid en rechten voor vrouwen erkennen en ondersteunen.
IMG-20230608-WA0004
IMG-20230608-WA0002

Euregio & Habetsroyen

Sinds 2022 maakt Euregio & Habetsroyen deel uit van onze sponsoren. Euregio Habetsroyen is een accountancy- en belastingadvieskantoor in met vestigingen in Lanaken, Margraten, Valkenburg en Jülich. Met hun brede scala een economische en fiscale kennis helpen zij niet alleen onze stichting met al onze vragen, maar ook kleine- en midden bedrijven.