Sponsoring en Samenwerking

Ieder jaar werken wij samen en/of worden wij gesponsord door verschillende advocatenkantoren en instanties in Nederland. Op deze pagina kun je zien welke samenwerkingsverbanden wij hebben en welke instanties ons sponsoren. Klik op de naam van de sponsor om direct doorgestuurd te worden naar hun website.

Tripels Advocaten

Sinds 2021/22 worden wij gesponsord door Tripels Advocaten. Tripels Advocaten is een advocatenkantoor dat is gevestigd aan de Brusselsestraat te Maastricht. Tripels Advocaten is gespecialiseerd in uiteenlopende rechtsgebieden en verzorgt ook stages voor studenten. 

  • Tripels Advocaten gelooft in de toegankelijkheid en laagdrempeligheid die de Vrouwenrechtswinkel biedt voor vrouwen die juridisch advies nodig hebben. Er wordt een veilige omgeving geboden om (juridische) vragen te stellen, hetgeen enorm belangrijk is. Tripels Advocaten draagt daar graag een steentje aan bij en is trots op haar samenwerking met de Vrouwenrechtswinkel.”

Logo Tripels (donkere achtergrond)
AllenOvery

Allen & Overy

Sinds 2021/22 worden wij ook gesponsord door Allen & Overy. Allen & Overy is een internationaal advocatenkantoor dat is gevestigd in Amsterdam, maar ook veel meer kantoren heeft in Europa. Het is ook mogelijk om als student stage te lopen bij Allen & Overy.

Van Dijk Advocaten

Sinds 2021/22 worden wij ook gesponsord door Van Dijk Advocaten. Van Dijk Advocaten is een advocatenkantoor dat is gevestigd aan de Hoogbrugstraat te Maastricht. Van Dijk Advocaten is gespecialiseerd in uiteenlopende rechtsgebieden en verzorgt ook stages voor studenten. Ook bieden zij iedere donderdagavond een gratis spreekuur aan.

  • "Van Dijk c.s. Advocaten hanteert een persoonlijke en doelgerichte aanpak. Voor ieder met een juridisch probleem staan wij klaar. Laagdrempeligheid is net zoals de Vrouwenrechtswinkel voor ons erg belangrijk. We zijn gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden zoals het arbeidsrecht, huurrecht, sociaal zekerheidsrecht, bestuursrecht, strafrecht en het erfrecht. Door de overlap van rechtsgebieden kunnen we ieder op een meer dan voortreffelijke wijze bijstaan. Sinds 1988 bestaan wij als kantoor. Wij zijn dan ook trots op de Vrouwenrechtswinkel die zich sinds al 1993 inzet voor de versterking van de rechtspositie van vrouwen."

VDA_Logo_2021-04
logo_Paulussen_Adv

Paulussen Advocaten

Sinds 2021/22 worden wij voor de tweede keer gesponsord door Paulussen Advocaten. Paulussen Advocaten is gevestigd op de Sint Pieterskade te Maastricht en heeft ook een kantoor in Heerlen. Zij kennen vele specialisaties en bieden ook stages aan -aan rechtenstudenten.

Dronkers & Dronkers Advocaten

Sinds 2022/23 worden wij gesponsord door Dronkers & Dronkers Advocaten. Dronkers & Dronkers Advocaten is een vooruitstrevend kantoor met vestigingen in Roermond en Maastricht. De kernwaarden die centraal staan zijn: dienstverlening, efficiënt en resultaatgericht. Transparantie is altijd het uitgangspunt.
IMG-20230608-WA0005
IMG-20230608-WA0003

Kerckhoffs Advocaten

Sinds 2022/23 maakt Kerckhoffs Advocaten deel uit van onze sponsoren. Kerckhoffs is een gerenommeerd kantoor met vestigingen in Maastricht en Heerlen. Binnen Kerckhoffs staat de menselijke maat centraal. De advocaten verdiepen zich in uw onderneming en vinden de juiste oplossing op uw juridische vraag. Persoonlijke aandacht is dus erg belangrijk.

Metis Notarissen

Sinds 2021/22 maakt Metis Notarissen deel uit van onze sponsoren. Metis Notarissen is een notariskantoor met vijf vestigingen in Limburg. Voor ieder rechtsgebied hebben zij een specialist in huis die alle ins en outs van het vakgebied kent en u met raad en daad bijstaat. In begrijpelijk taal, van mens tot mens.

logo-metis-notarissen
Logo-Leliveld-advocaten-partneroverzicht

Leliveld Advocaten

Sinds 2021/22 worden wij tevens gesponsord door Leliveld Advocaten. Leliveld Advocaten is gevestigd op de Brusselsestraat te Maastricht en kent vele specialisaties. Een gratis oriënterend gesprek behoort ook tot de mogelijkheden bij Leliveld Advocaten.

Gemeente Maastricht

We zijn verheugd en dankbaar dat de gemeente Maastricht ons steunt in onze werkzaamheden bij Stichting Vrouwenrechtswinkel Maastricht.
De samenwerking met de gemeente Maastricht heeft ons in staat gesteld om waardevolle thema-avonden te organiseren.
We zijn enorm blij met de betrokkenheid en ondersteuning van de gemeente, die laat zien dat ze het belang van gelijkheid en rechten voor vrouwen erkennen en ondersteunen.
IMG-20230608-WA0004
IMG-20230608-WA0002

Euregio & Habetsroyen

Sinds 2022 maakt Euregio & Habetsroyen deel uit van onze sponsoren. Euregio Habetsroyen is een accountancy- en belastingadvieskantoor in met vestigingen in Lanaken, Margraten, Valkenburg en Jülich. Met hun brede scala een economische en fiscale kennis helpen zij niet alleen onze stichting met al onze vragen, maar ook kleine- en midden bedrijven.